Efterår 2019 til forår 2020 12.08.2019  -  31.05.2020
Vejledning

Rytmehold (BRH)
I denne kategori finder du vores udbud af Rytmehold, leder du efter et børnehold du ikke kan finde så prøv under Springhold.
 
Vær også OBS på at hvis du skal melde dit barn på hold, så er det barnet der skal logge på/oprette sig med sin egen profil!
 
Hold 124 - Rytmepiger 6-9 år. Mandag v/Lærke

Hold 125 - Rytmepiger 10-13 år. Torsdag v/Sofie & Melissa
Holdet Rytmepiger 10-13 år er for dem der vil prøve kræfter med rytmegymnastik. Vi skal lege, danse og prøve forskellige håndredskaber. Vi kommer til at arbejde med forskellige serier som vi skal have med til forårets opvisninger. Vi lover sved på panden og smil på læben. 
Prisen på holdet her er incl. opvisningstøj og betales i 2 rater. 
 
Hold 126 - Unge piger 18+ - v/Nina & Louise W
Holdet Unge piger 18+ er for piger der elsker rytme gymnastik og fysisk træning. Der skal nørdes med teknikker og forskellige håndredskaber, samt forskellige rytmiske serier. Holdet giver sved på panden og smil på læben.
OBS. Opvisningstøj er incl. i kontingentet.  
 
Hold 127 - ZUMBA. Torsdag v/Reka 
Vi er glade for igen at kunne tilbyde et hold med Zumba dans. Vi har holdt pause nogle år, men er igen tilbage med et skønt hold med Zumba. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

Springhold (SH)
I denne kategori finder du vores store udbud af Springhold i mange aldersgrupper.
 
Hos Jerne IF ligger vi vægt på, at gymnasterne skal have en sjov og lærerig træning.
For de små gymnaster er en træningstime typisk bygget op med opvarmningslege med sjov musik, der er redskabsbaner der udfordrer børnene motorisk og styrker dem og de lærer springteknikkerne gennem leg.
 
De motoriske udfordringer stiger i takt med børnene bliver ældre og de lærer nogle flere forøvelser til springene og springteknikker og vi jubler med dem, når de pludselig selv kan lave vejrmøller, kraftspring, flik flak eller noget endnu vildere :-). Det er ikke et krav for børnene, at de har gået til spring eller gymnastik før, det lærer de hen af vejen. 
 
Hold 110 - Forældre/Barn - Tirsdag v/Stephanie
Hold 111 - Forældre/Barn - Onsdag v/Annette
Forældre/Barn er for de helt små, fra ca. 11 mdr. til de er 3 år. Her kan de boltre sig med mor/far/mormor/faster eller en helt anden. Gennem bla. sanglege, leg og redskabsbaner træner vi børnenes motoriske færdigheder.
Hold 112 - Seje Banditter, drenge 3-4 år - Tirsdag v/Louise H & Mette
Hold 113 - Seje Tøser, piger 3-4 år - Torsdag v/Annette
Hos de 3-4 årige drenge og piger ligger vi vægt på, at gymnasterne skal have en sjov og lærerig træning.
For de små gymnaster er en træningstime typisk bygget op med opvarmningslege med sjov musik, der er redskabsbaner der udfordrer børnene motorisk og styrker dem og de lærer så småt springteknikkerne gennem leg.  
Hold 114 - Spring Tøser, piger 5-7 år - Mandag v/Annette
Hold 115 - SpringMix Drenge og piger 5-7 år - Onsdag v/Annette og Anders
Hos de 5-7 årige drenge og piger ligger vi ligeledes vægt på, at børnene har en sjov og lærerig træning. Børnene bliver udfordret motorisk og lærer om de forskellige springteknikker, samtidig med de har det sjovt og får sved på panden. 
Hold 116 - Piger 8-11 år, Spring/Rytme - Tirsdag v/Stephanie og Melissa. 
Hold 117 - Drenge 8-11 år, Spring - Tirsdag v/Sofie og Mathias 
På Drenge 8-11 år er der fart over feltet hele træningen igennem. Her er der plads til leg, tons og selvfølgelig en masse spring. Vi skal have rykket grænser og forhåbentlig prøve nogle nye ting af. En typisk træning består af en opvarmning, hvor vi træner forudsætningerne for spring og ellers bruger vi det meste tid på spring- og teknikbaner. 
 
Hold 119 - Junior mix 12-16 år - Spring/Rytme - Tirsdag v/Stephanie, Sofie og Melissa.
Hos de 12-16 årige bliver træningen mere seriøs. Her trænes både spring og rytme. Her øves stadig tekniktræning til springene, men der er mulighed for at udfordre gymnasterne på det niveau de hver især er på.
Prisen for holdet her er incl. opvisningstøj og betales i 2 rater. 
 
Vær også opmærksom på, at opvisningstøj bliver opkrævet særskilt på de fleste hold på et senere tidspunkt og er derfor ikke inkluderet i kontingentet. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (6)

TeamGym (TG)
I Jerne IF har vi en konkurrenceafdeling med ca. knap 100 gymnaster, fordelt på Talenttøser, micro piger, minipiger, juniorpiger og juniordrenge. Søgningen til vores konkurrencehold er stor og vi er glade for, at vi fortsat kan tilbyde kompetente og engagerede trænere og hjælpetrænere - ligesom vi også kan tilbyde gode springfaciliteter i Bramming Fritidscenter og på Bramming Efterskole. 
 
Har du mod på nye udfordringer, træning optil 3 gange i ugen + ekstratræninger og på at deltage i både Jyske Mesterskaber og Danske Mesterskaber, så byder vi, i Jerne IF, på en god trænerstab, intense, men sjove træninger og sparring på tværs af holdene og foreningen generelt. Der er opbakning fra gymnastikudvalget og heldigvis også fra forældrene.
 
Prisen er incl. konkurrencedragt, licens og gebyrer til konkurrencerne mm.
 
Hold 100 - Talenttøser 
Talenttøser er for alderen 5-8 år, årgang 2011-2014, dvs de må fylde 9 år i 2020
Hold 101 - Micro piger 
Micro er for alderen 7-9 år, årgang 2010-2013, dvs de må fylde 10 år i 2020
Hold 102 - Mini piger 
Mini er for alderen 10-12 år, årgang 2007-2009, dvs de må fylde 13 år i 2020
Hold 104 - Junior piger og drenge 
Junior er for alderen 13-16 år, årgang 2003-2006, dvs de må fylde 17 i 2020
Hold 105 - Senior 
Senior er for alderen 16+ 
 
Udtagelse til holdene kan forekomme. 
 
Ved spørgsmål kontakt Maria Christensen på tlf. 21229795 eller på mail: maria_falkengren@hotmail.com
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Motionshold (MOT)
I denne kategori finder du hold for dig der er i din bedste alder og som stadig nyder at holde kroppen igang med både motion, latter og hyggeligt samvær.
 
Hold 130 - Motionsdamer - Mandag v/Else og Tommy
Hold 133 - Formiddagsmotion/Knagerækkerne - Onsdag v/Lise
Hold 134 - Stolemotion - Onsdag v/Tove 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Støt dem der støtter os